Valikko

Raamattu kannesta kanteen radio-ohjelman, nettisivuston ja Facebook-sivun ylläpitämisestä ja ohjelmien koostamisesta vastaa Sansan työntekijöistä koostuva nelihenkinen tiimi. Heidän lisäkseen ohjelmien avainhenkilö on tietysti radiopastori Jukka Norvanto. Meneillään on jo neljäs opetuskierros Mooseksen kirjoista aina Ilmestyskirjaan asti.

RaamattJukka Norvantouopetuksesta vastaa radiopastori, teologian lisensiaatti ja kielenkääntäjä Jukka Norvanto.

Synnyin ja kasvoin Posiolla, missä myös tutustuin uskonasioihin. Kouluvuosien jälkeen opiskelin kielenkääntäjäksi. Valmistuttuani muutin vaimoni Liisan kanssa Ruotsiin ja toimin Mariestadin seurakunnan työntekijänä ruotsinsuomalaisten parissa. Siellä syntyivät myös kaksi kolmesta lapsestamme. Myöhemmin ryhdyin lukemaan teologiaa Helsingin yliopistossa ja sain pappisvihkimyksen vuonna 1988.

Vuosina 1996‒2014 työskentelin Medialähetys Sanansaattajissa Radioraamattukoulun johtajana ja Raamattu kannesta kanteen -ohjelman raamatunopettajana. Sitä ennen toimin Vuokatinrannan kristillisen loma- ja kurssikeskuksen johtajana Vuokatissa. Nykyään työskentelen Lähetysyhdistys Kylväjän lähetysteologina. Tehtävänäni on jatkaa raamatunopetusta niin Suomessa kuin ulkomailla.

Ohjelmat kokoaa radiotoimittaja Elina Tuohisto-Kokko.

Olen Elina Tuohisto-Kokko ja toimin Raamattu kannesta kanteen -ohjelman juontajana ja toimittajana. Työnkuvaani kuulu ohjelman kokoaminen erilaisista osasista. Pääosassa on Jukka Norvannon opetus, jonka sisällöstä nousee aina päivän kysymys. Myös loppumusiikin sekä mahdollisten haastattelujen  tarkoitus on muodostaa ”rukiinen” kokonaisuus.

Asun aviomieheni kanssa Espoossa, ja meillä on kaksi aikuista lasta. Koulutukseltani olen medianomi-amk. Aiemmin toimin muun muassa sovellusasiantuntijana, tv-tuottajana, radiotoimittajana Radio Deissä sekä usean vuoden ajan kotiäitinä. Raamattu ja rukous ovat minulle tärkeä yhdistelmä.

M. KauppinenOhjelmien loppuosuuksissa kuullaan usein haastattelijana mediatuottaja Merja Kauppista.

Olen Merja Kauppinen Riihimäeltä ja työskentelen mediatuottajana. Toimitan mm. lyhytohjelmia, Medialähetyspäivien ohjelmia ja mainoksia Radio Deihin, ja kädenjälkeäni näkyy myös Sansan varainhankinnassa. Minua kiinnostavat erityisesti ihmiset ja heidän tarinansa.

 

Marko PihlajamaaKuuntelijoiden teologisiin kysymyksiin vastaa pastori Marko Pihlajamaa.

Olen pastori Marko Pihlajamaa, Sansan henkilöstöjohtaja Hyvinkäältä. Työhöni kuuluvat henkilöstöhallinnon ja koulutuksen tehtävät sekä Medialähetyspäivien vetovastuu. Olen mukana myös Raamattu kannesta kanteen -ohjelman tiimissä, jossa tehtäväni on erityisesti vastata kuuntelijoiden kysymyksiin.

Jumalan sanan tutkiminen ja opettaminen sekä lähetystyö ovat minulle tärkeitä. Vierailen mielelläni seurakunnissa saarnaamassa, kertomassa medialähetystyöstä sekä opettamassa Raamattua.

Tiiminjohtajana ja teknisenä tukena häärii mediakehitysjohtaja Ilkka Kastepohja.

Olen Ilkka Kastepohja Suomen Ateenasta eli Jyväskylästä. Työhöni kuuluu median haltuunotto kristilliseen työhön niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lisäksi olen Venäjän, Kiinan ja Keski-Aasian aluevastaava. On ollut etuoikeus kuulua Rkk-tiimiin työn alusta alkaen. Itse pidän merkityksellisenä, että me kristityt tunnemme Raamatun sisällön ja elämme todeksi evankeliumin ilon omassa yhteisössämme.

 

Search